Marináda:
- 1 kuře
 - 3 lžíce oleje
 - 3 lžíce rajského protlaku
 - 1 lžíce medu
 - 1 lžíce sojové omáčky
 - ½ lžičky majoránky
 - ½ lžičky provensálského koření
 - ½ lžičky tymiánu
 - ½ lžičky bazalky
 - ½ lžičky mletého pepře
 - ¼ lžičky cayennského pepře
 - 1/8 lžičky mleté skořice
 - ½ hrnku světlého piva
 - 1 lžíce octa
 - 1 cibule, nakrájet nahrubo
 - 2 stroužky česneku, rozdrtit
 - máslo na smažení
 - sůl
 
1. Kuře rozdělit na logické díly a ty ještě na menší kusy, osolit. Marinovat v připravené směsi přes noc. 
2. V pánvi rozpustit máslo, maso osmažit. 
Příloha: vařená rýže.
Víno: Muškát moravský.
