- 4 kuřecí stehna, odstranit kůži, vykostit, nakrájet na větší kousky, podélně nařezat.
 - koření tandoori masala
 - cumin
 - chilli
 - zázvor
 - citrónová šťáva z ½ citrónu
 - 3 stroužky česneku, rozdrtit
 - 1 velká cibule, nakrájet na tenké proužky
 - bílý jogurt
 - máslo
 - pepř
 - sůl
 
1. Koření smíchat a vetřít do masa, vetřít česnek, osolit. 
2. Na dno kastrolu dát bílý jogurt a část cibule, na to naskládat maso, polít citrónovou šťávou, posypat cibulí, 
    zalít bílým jogurtem, maso nesmí vyčnívat, dát odležet 2 dny.
3. Vyjmout maso, lehce oklepnout jogurt a osmažit na másle.
Příloha: rýže, pečené brambory.
Vno: Chardonnay, pozdní sběr; Sauvignon, pozdní sběr.
