- 50 g uzeného, drobně nakrájet
 - 30 g másla
 - 1 stroužek česneku, drobně nakrájet
 - 200 g kuřecích jater
 - 100 g čerstvých hub, nakrájet na plátky
 - 4 listy čekanky, hrubě nakrájet
 - 2 žluté papriky, drobně nakrájet
 - 1 okurky, nakrájet na kostičky
 - 30 g jarní cibule, drobně nakrájet
 - 1 rajče oloupat, odstranit bílou dužinu, drobně nakrájet
 - 1 lžíce lístků koriandru nebo petržele
 - pepř
 - sůl
 
1. Osmažit uzené a dát stranou.
2. Do omastku po uzeném přidat česnek a trochu másla.
3. Přidat kuřecí játra, míchat a smažit 1 minutu.
4. Přidat houby, smažit další minutu.
5. Na talíř dát játra, houby, posypat paprikou, rajčetem, uzeným, ochutit kořením.
Víno: Svatovavřinecké, André.
