Marináda
- 5 stroužků česneku, rozmačkat
 - 200 ml oleje
 - šťáva z jednoho citrónu
 - koriandr, nebo petržel, drobně nakrájet
 - bílý pepř
 
Omáčka
- 3 stroužky česneku, drobně nakrájet
 - 1 malá cibule
 - citrónová kůra z ½ citrónu, nastrouhat
 - 800g kokosového mléka (2 konzervy)
 - 2 malé zelené chilli papriky
 - smetana
 - ½ lžíce medu
 
Omáčka: 
V hlubokém hrnci osmažit cibuli, česnek, chilli, citrónovou kůru, přidat kokosové mléko, přivést k varu a hned ztlumit a vařit 25 minut. 
Pro kuře
- 4 kuřecí prsa
 - 1 lžíce sádla
 - 4 listy čínského zelí
 - muškátový oříšek
 - 25g másla
 - lístky koriandru na ozdobu
 
1. Maso naložit do marinády, marinovat v ledničce 1 den, nejdéle 3 dny.
2. Na pánvi rozehřát sádlo, osmažit kuřecí prsa.
3. Kuřecí prsa přendat do kastrolu.
4. Omáčku scedit na kuřecí prsa, 5 minut provařit.
5. Na pánvi osmažit na másle s muškátovým oříškem listy čínského zelí.
6. Z omáčky vyndat kuřecí prsa, přidat smetanu, ochutit, přidat med.
7. Kuřecí prsa zabalit do listů čínského zelí a přelít omáčkou.
Příloha: rýže.
Víno: Rulandské šedé.
