- 25 g rozinky
 - 2 lžíce dezertního vína
 - 250 g vařeného kuřecího masa
 - 50 g ředkviček, nakrájet na plátky
 - 100 g rýže, uvařit
 - 2 stonky celere, nakrájet na plátky
 - 100 g nivy, nakrájet na kostky
 - 1 velké jablko, oloupat, nakrájet na menší kousky
 - 1 lžíce citrónové šťávy
 - 150 g bílého jogurtu
 - 2 lžíce majonézy
 - pepř
 - sůl
 
1. Na jednu hodinu namočit rozinky do dezertního vína. 
2. V míse smíchat kuře, ředkvičky, rýži, celer, sýr a rozinky.
3. V misce polít jablko citrónovou šťávou a přidat k salátu a dát do ledničky.
4. Smíchat jogurt s majonézou, přidat pepř, sůl, promíchat, dát do ledničky.
5. Salát promíchat, přidat dresink.
Víno: Cabernet Sauvignon.
