- 2 lžičky drobně nakrájeného zázvoru
 - 2 stroužky drobně krájeného česneku
 - 1 kuřecí prsa, nakrájet na proužky
 - 1 lžička chilli
 - 2 lžičky koření 5 vůní
 - 100 g nudlí
 
Omáčka
-    2 lžíce medu
-    ¼ hrnku kuřecího vývaru
-    3 lžíce sojové omáčky
-    1 lžička maizeny
1. Opéct kuřecí prsa.
2. Na oleji opéct zázvor a česnek, přidat opečené maso, chilli, koření 5 vůní.
3. Uvařit nudle a nechat vychladnout.
4. Nalít med do kastrolku, přidat vývar, maizenu a sojovou omáčku a provařit.
5. Na talíř položit nudle, na ně maso a přelít omáčkou.
Víno: Ryzlink vlašský, pozdní sběr.
