- 2 kuřecí prsa
 - ¼ lžičky sladké papriky
 - ¼ lžičky cuminu
 - ¼ lžičky provensálského koření
 - 2 lžíce olivového oleje
 - 1 stroužek česneku, rozdrtit
 - 1 cibule, drobně nakrájet
 - ½ chilli papriky, drobně nakrájet
 - sůl
 
Rajčatová salsa
- 2 lžíce olivového oleje
 - ¼ chilli papriky, drobně nakrájet
 - ½ cibule, drobně nakrájet
 - 1 stroužek česneku, drobně nakrájet
 - 1 lžička octa
 - 200 g rajčat, oloupat, odstranit bílou dužinu
 - 2 lžičky petržele
 - pepř
 - 8 tortil
 - zelený salát
 - 75 g čedaru
 - 3 lžíce smetany nebo jogurtu
 
1. Obalit kousky kuřete v paprice, chilli, cuminu, provensálského koření.
2. Osmažit kousky kuřete.
3. Osmažit papriku, cibuli a česnek
4. Vrátit kuře a provařit se zeleninou.
5. Udělat rajčatovou salsu: osmažit chilli, papriku, cibuli a česnek, přidat ocet. Přidat rajčata, sůl, pepř, petržel a dusit až 15 minut.
6. Na tortillu dát maso, salsu, sýr a smetanu nebo jogurt a tortillu zabalit.
Víno: Neuburgské, pozdní sběr, Aurelius.
