- 1 kg kuřecích prsou
 - 2 + 1 lžíce sojové omáčky
 - 3 lžíce olivového oleje
 - mletý pepř
 - 0,5 kg zelených fazolek
 - 1 lžíce francouzské hořčice
 - ½ lžíce bazalkového octa
 - ½ lžíce citrónové šťávy
 - 3 lžíce šalotky, drobně nakrájet
 - 1 lžička čerstvého tymiánu
 - 3 lžíce hrubě krájených vlašských ořechů
 - sůl
 - 0,9 kg kozího sýra, rozdrobit
 
1. Celá prsa opéct v pekáči na sádle při 220°C, polít sojovou omáčkou a posypat pepřem, maso vyndat, nakrájet na proužky 1,5 cm.
2.  Maso přelít vypečenou šťávou, přendat do mísy. 
3. Fazolky dát do vařící vody a cca 5 minut vařit. Propláchnout studenou vodou.
4. Smíchat hořčici, ocet, přimíchat olej, pepř, přidat fazolky, přidat do mísy k masu.
5. Posypat sýrem a tymiánem.
Víno: Sauvignon, pozdní sběr.
