Telata
Hovězí dobytek - voli, jalovice, krávy, mladí býci
Skopové - ovce, skopci, berani, kůzlata, kozy
Koně
Krákíci
ZVĚŘINA
Vysoká srstnatá - srnec, jelen, daněk, muflon, kamzík
Nízká srstnatá zvěřina - zajíc, divoký králík
Černá zvěřina - divoké prase, bachyně, sele
Drobná pernatá zvěřina - bažant, koroptev, křepelka, divoká kachna, divoká husa
Autor portálu
je vyučený kuchař. V období svého dlouholetého pobytu v zahraničí studoval přípravu arabských a čínských jídel u tamních mistrů. Po návratu se detailně obeznámil s produkcí moravských vín, přičemž bílá vína moravských pěstitelů považuje za absolutní světovou špičku. Má názor, že vaření je tvůrčí činnost, kde je však nutné dodržovat určitá, byť jednoduchá, pravidla. Portál







