- 250 g eidamu, nakrájet na kostičky
 - 2 sterilované okurky, drobně nakrájet
 - 200 g sterilovaných fazolek, nakrájet
 - 1 kapie, nakrájet
 - 3 rajčata, oloupat, odstranit bílou dužinu, nakrájet na kostičky
 - 1 konzerva tuňáka
 
Zálivka
- 50 g majonézy
 - 50 g bílého jogurtu
 - 2 lžíce kysané smetany
 - 1 lžička plnotučné hořčice
 - ½ cibule, drobně nakrájet, propláchnout studenou vodou
 - pepř
 - sůl
 - 1 lžíce krájené pažitky na ozdobu
 
1. Udělat zálivku.
2. Promíchat položky na salát, zalít zálivkou. 
3. Salát promíchat, posypat pažitkou.
Víno: Svatovavřinecké.
 
 
